Categories
Internet, Unix en security

Zakelijke spammers

Op 1 oktober werd nieuwe wetgeving actief met betrekking tot reclame-uitingen en hiermee zouden zakelijke gebruikers ook spamvrij moeten zijn. Helaas was het op 1 oktober om 00h19 al prijs en daarna leek het even stil, maar helaas was de stilte na een paar dagen al over. Tot nu heb ik al tientallen klachten bij de Opta ingediend.

Als ik sommige berichten lees dan vraag ik me af of mensen de wetgeving wel hebben gelezen en begrepen. De volgende twee vielen echt goed op en getuigen van hoever men wil gaan.

Nieuwe Spam-wet m.i.v. 1 oktober! De verplichte optin-regeling voor zakelijke email-nieuwsbrieven is uitgesteld naar 1 oktober 2009. Toch blijven wij U om uw expliciete toestemming vragen voor het versturen van onze nieuwsbrief. Mocht u dat nog niet hebben gedaan, dan kunt u via onderstaande link doen;

Vanwege de veranderde Telecom-wetgeving hebben wij eenmalig uw expliciete toestemming nodig om u het E-Nieuws te kunnen blijven sturen. Een klik op onderstaande link is hiervoor voldoende. Bij voorbaat dank voor de aanmelding!

Dit belooft wat voor de toekomst totdat de eerste zakelijke spammer wordt beboet.