Categories
Internet, Unix en security

KPN stopt met inbelabonnementen

Bij NU.nl, RTLnieuws en Webwereld is het volgende te lezen.

KPN, de grootste aanbieder van internet in Nederland, gaat stoppen met het aanbieden van inbelabonnementen.

De vraag is natuurlijk wat er gaat gebeuren met routertjes die netjes een fallback hebben met bv ISDN of analoge en zo kunnen zorgen dat je altijd gebruik kan blijven maken van Internet. Dit klinkt natuurlijk als een verslaving, maar hoeveel kleine bedrijfjes cq freelancers zijn niet afhankelijk van dit soort goedkope, maar betrouwbare oplossingen? Laten we hopen dat andere aanbieders nog steeds inbel mogelijkheden blijven aanbieden totdat er goede alternatieve zijn die ook een breed draagvlak hebben.

By Hans Spaans

Unix & security consultant with a passion for Linux, Solaris, PostgreSQL, Perl and network services, but also a strong believer in open and free source, standards and content.

One reply on “KPN stopt met inbelabonnementen”

Da’s lekker. Moet m’n moeder voor een hoop geld weer aan de asdl zodat ze 1 maal per week in 20 minuutjes d’r bankzaken kan regelen. Kan dat nou niet anders?

Overigens stopt *KPN* met de inbelverbindingen. Hoe zou het zitten met de Tele2’s, tiscali’s, Het Net’s enzo? Allemaal 06760- verbindingen, maar zij ze allemaal van de KPN?

Comments are closed.