Categories
Life and society

Club Quote

Soms heb je nieuwjaarsfeestjen die successvol zijn en sommige die minder goed gelukt zijn. Helaas valt het nieuwjaarsfeest van dit jaar bij Club Quote in Rotterdam in de laatste categorie terwijl de opzet niet veel anders was dan vorig jaar bij hotel New York in Rotterdam. Maar helaas kan men niet met grote groepen omgaan en ik vraag me af of ze ook daadwerkelijk een volle zaak aankunnen. Zeker omdat de eetzaal niet volledig gevuld was en men het voor elkaar kreeg om eten in sommige gevallen lauw te serveren en met een vreselijke vertraging.

Ook mist er een duidelijk structuur in de zaak en hebben ze op sommige punten een identiteits probleem. Zo ook in de loungebar waar een beperkte hoeveel zwarte meubels op een zwarte vloer met te weinig licht duidelijk een min punt is. En natuurlijk valt het op dat bij de ene set toiletten betaalt moet worden als bezoeker en bij de ander niet. Iets wat elk fatsoenlijke horeca-ondernemer niet in zijn hoofd haalt of hij moet een wegrestaurant hebben die op de route naar de Efteling ligt.

Ik kan me dan ook wel voorstellen waarom er zo weinig andere bezoekers waren bij oa de normale bar. Dit soort tenten zullen niet gemist worden als ze sluiten, want ik heb op de terugweg een betere maaltijd gehad bij de BurgerKing dan bij Club Quote en in het hoogseizoen op de boulevard van Scheveningen krijg ik mijn eten beter en sneller. Duidelijk een gemiste kans voor ze, maar ik zal er nooit meer terugkeren.